OUR VALUES

BECOME A BALLCHISEE


"THE ONLY WAY TO DO GREAT WORK IS

TO LOVE WHAT YOU DO"

Wanneer je een Balls & Glory binnenstapt, merk je dat het er nogal atypisch aan toegaat. Dat komt omdat we ons stevig vasthouden aan onze principes. Deze zijn een must in onze ballenwereld en zorgen voor eenheid welke store je ook binnengaat.

Bovendien garanderen ze een optimale experience voor de klant!

1. YUMMY QUALITY IN SLOW FOODNiemand wacht graag lang op zijn maaltijd: We beperken de keuzes en zorgen we voor een ijzersterke voorbereiding. Our 8'-rule zorgt dat je altijd binnen de 8' bediend wordt, maar onze ballen zijn altijd ovengebakken gedurende 27': slow food, fast served baby.


2. COMMUNAL DININGHier moet je niet met tafels zitten schuiven om samen te kunnen zitten. Onze restaurants zijn voorzien van lange tafels waar verschillende groepen kunnen samenzitten. Ideaal om nieuwe mensen te leren kennen!

3. KEEPING THE SUPPLY CHAIN SHORTWaarom zou je vlees importeren als je ook met boerderijen van hier kan samenwerken? Minder transport betekent minder CO2-uitstoot, maar ook versere producten. Bovendien hebben we het niet zo voor marge-op-marge politiek. Twee vliegen in één klap dus.

4. GLORIOUS EXPERIENCEDe potten en pannen in onze keuken tonen niet enkel dat we verse gerechten brengen. Het voelt alsof je de keuken van iemand binnenstapt. Bij Balls & Glory moet je kunnen thuiskomen. Een vriendelijke & hartelijke begroeting en een inrichting met een twist zorgen hiervoor.

5. K.I.S.SKeep It Stupid Simple: we houden het graag eenvoudig. Strakke logistiek, to the point recepturen & duidelijke manuals. Onze restaurants zijn strak ingericht, zonder al te veel prularia.

Less is more!

6. TRUSTWORTHY PROFESSIONALSAls het bord zegt dat we open zijn, dan zijn we open. Ook al is het vijf minuten voor sluitingstijd. Als het op onze dagmenu staat, dan serveren we het zonder problemen. Zoals ze in het Gents zeggen:

"Nie goan, bestoa nie".

7. WE SERVE FAST WITH LOVESnel serveren betekent niet dat de klant maar een nummer is. Iedere klant wordt met respect en een glimlach behandeld.

8. WE ARE PROUDAls mensen ons concept nog niet kennen, leggen we dit met plezier uit. Elke werknemer is daarom goed op de hoogte van onze werkwijze.

WORK WITH US!We know you have the right amount of balls. Now it's time to use them!

ADDRESSRue Henri Maus 35,

1000 Brussel

CONTACTstephanie@ballsnglory.com

+32 479 391 305

 

Member of